• Program de lucru
  • Luni-Vineri: 8am - 16:30pm

Contactați-ne simplu, online

  • Etichete industriale
    Realizăm o gamă extrem de variată de etichete industriale perfecte pentru nevoile clienților noștri, care acoperă o variație mare a domeniului de activitate și de industrie
  • Personalizare Online
    Indiferent de materialul de contact, designul etichetelor, dimensiune, temperatura de lucru și alte caracteristici tehnice speciale, am pus la dispoziție secțiunea de personalizare pentru a facilita comunicarea în legătură cu proiectul dumneavoastră.
DASS CENTER GWA

Standard al calității

este furnizor de etichete industriale, folii adezive, panouri grafice, printuri de mari dimensiuni pentru diverse sectoare ale industriei cum ar fi automotive, aeronautică, confecții textile și altele.

Experiența de peste 20 de ani în acest business.

Cu o experiență de peste 20 de ani în acest business, echipa Dass Center Gwa este un redutabil competitor în piața foliilor adezive profesionale și mai ales a etichetelor industriale, fiind și distribuitor autorizat pentru toată gama de produse Orafol, Siser, Reflexite, Hi Bond, Vision . 

ce Țintește compania noastra?

Ce am realizat alături de clienții noștri în toți acești ani.

Implicarea în domeniul prelucrării etichetelor industriale a fost o preocupare constantă pentru compania noastră, la fel și orientarea către calitate și furnizarea celor mai potrivite soluții nevoilor clienților firmei.

De ce Dass Center GWA

Produsele noastre se adresează unor domenii dintre cele mai variate: industrie, publicitate, automotive, aeronautică, IT, mobilă, arhitectură, construcții, decorațiuni interioare, tipografii, ateliere de serigrafie, logistică.

Consultanță Profesinală

Oferim consultanță clienților noștri pentru a alege mereu împreuna soluția optimă pentru fiecare proiect.

Promptitudine

Asigurăm promptitudinea necesară în diverse situații, astfel încât produsele să fie concepute, realizate și livrate în timp util clientului.

Alegerea celor mai de calitate materiale și soluții tehnice

Dorim ca firma dumneavoastră să beneficieze de servicii fluente și de calitate, de aceea ne aflăm într-un proces continuu de îmbunătățire și perfecționare a materialelor și proceselor tehnice folosite.

Proces continuu de creativitate și inovație

Ne axăm pe îmbunătățirea calității oferite prin modernizarea echipamentelor folosite și a tehnologiei de fabricație pe care o utilizăm, dar și prin creativitatea dobândită odată cu finalizarea reușită a fiecărui proiect.

Soluții inovative și produse de top

Am reușit împreună cu partenerii noștri implementarea unor soluții și produse de top în diverse domenii: industria automotive, aeronautică, electronică, IT, telefonie mobilă, industria mobilei, industria ușoară, confecții textile, și altele. Proiectele în care am fost și suntem implicați au dus la soluții inovative pentru mai mult de 200 de companii.

Partenerii Noștri


20+ ani de experiență

Compania Noastră

are o experiență vasta în prelucrarea și distribuirea produselor germane Orafol – Reflexite, elvețiene - Folex și italiene - Siser.

Certificări

Materialele folosite îndeplinesc standardele de calitate ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001.

Colaborări pe termen lung

Avem relații comerciale cu peste 60 de clienți importanți în diverse domenii de activitate.

Suntem prezenți în sistemul de achiziții SAP Ariba

Compania DASS CENTER GWA îndeplinește standardul ISO 9001 și se afla în sistemul de achiziții ARIBA.
Choose Your Color
You can easily change and switch the colors.