• Program de lucru
  • Luni-Vineri: 8am - 16:30pm

Contactați-ne simplu, online


Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a websitului dasscenter.ro

Numele societatii: S.C. Dass Center Gwa S.R.L.
Sediu social: Craiova, Str. Fulger, nr. 109E, jud. Dolj
Punct de lucru: Craiova, Str. B.P. Hasdeu, nr. 76, jud. Dolj
Cod fiscal: RO28855335
Cod unic de inregistrare: J16/1302/2011
Capital social: 400 Lei

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin accesarea acestui website si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest website.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Dass Center GWA pune la dispozitie informatiile din acest website in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Dass Center GWA nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest website. Dass Center GWA nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest website. Dass Center GWA nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui website si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe website.

Dass Center GWA nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul niciunui material prezentat pe acest website. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile. Dass Center GWA nu poate fi tras la raspundere pentru materialele prezente pe site, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE
Orice utilizator care viziteaza acest website o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest website sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de niciun fel de garantii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
Dass Center GWA nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile websitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI
Dass Center GWA isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Choose Your Color
You can easily change and switch the colors.