• Program de lucru
  • Luni-Vineri: 8am - 16:30pm

Contactați-ne simplu, online

Etichete în Rolă

Aceste etichete se prezintă sub formă de rola, cu diametrul variabil conform standardelor constructive ale imprimantelor termice. Aplicarea lor este automată sau manuală. Caracteristicile de imprimare, forme, dimensiuni, permit realizarea etichetelor în tiraje adaptate solicitărilor.

Etichete Permanente

Etichetele permanente sunt etichete cu un adeziv foarte puternic, adaptate foarte bine materialului de contact și care sunt confecționate dintr-un material rezistent, astfel având o foarte mare durabilitate în timp.

Etichete Electrostatice

Datorită încărcării electrostatice, etichetele electrostatice se pot fixa pe orice suprafață. Pot fi inscripționate cu marker și pot fi imprimate cu orice grafică, in funcție de necesitatea fiecărui proiect în parte.

Etichete Removabile

Etichetele removabile sunt destinate aplicațiilor nepermanente, acolo unde se dorește îndepărtarea facilă și fără reziduuri a etichetei.

Etichete Reflectorizante

Etichetele reflectorizante sunt special create pentru evidențiere, îndrumare, marcare, avertizare ori semnalizare. Coeficienții de reflexie ridicați asigură o bună vizibilitate, chiar și în cele mai slabe condiții de luminozitate sau în condiții meteorologice dificile.

Etichete Fotoluminiscente

Etichetele fotoluminiscente se caracterizează prin producerea unei luminiscențe puternice, imediat ce sursa de lumina este oprită. Efectul fotoluminiscent se repeta ori de câte ori se stinge sursa luminoasă, proprietățile fotoluminiscente nefiind diminuate.

Etichete Volumetrice

Etichetele volumetrice sunt realizate din autocolant PVC imprimat digital, deasupra căruia este aplicată o rășină transparentă rigidă sau flexibilă.

Etichete Project Based

Etichetele Project Based sunt etichetele speciale care sunt elaborate în urma unui proces de creație urmărind pașii execuției de la concept până la finalizare.

Etichete cu baza de alb și/sau lac selectiv și decupare pe contur

Producem o gamă variată de etichete de produs sau industriale, folosind această tehnologie de fabricație.

Etichete magnetice

Pot fi cu adeziv sau fără, personalizate, pentru suprafețele metalice din zonele de lucru. OMV Petrom, Magna, Faurecia sunt unele dintre companiile pentru care furnizăm astfel de produse.

Etichete speciale

Etichete în rolă, etichete din film metalic, etichete pentru materiale flexibile, etichete pentru imprimante speciale - termice (Zebra, Brother), cu cerneluri solvent sau pe baza de apă, în funcție de nevoile proiectului dumneavoastră.

Produse realizate de compania noastră

Choose Your Color
You can easily change and switch the colors.